Τα οφέλη της ξιφασκίας περιλαμβάνουν όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.  

Οι μικροί ξιφομάχοι παίζουν σε έναν ευχάριστο χώρο "ξιφομαχώντας" με συνομήλικούς τους στα πλαίσια του "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους με ιδιαίτερες ασκήσεις υπό την επίβλεψη γυμναστών/στριών - προπονητών/τριών αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Για τους εφήβους η διέξοδος από την καθήλωση στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου μπορεί να επιτευχθεί με το άθλημα της ξιφασκίας. Η γνωριμία με συνομήλικούς τους, η ομαδική προπόνησή τους, η ευγενής άμιλλα αλλά και η προσπάθεια απόκτησης της νίκης του παιχνιδιού είναι οι παράγοντες που θα δώσουν στα παιδιά το διάλειμμα αλλά και την εκτόνωση που χρειάζονται από το ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Οι ενήλικες έχουν την ευκαιρία να αθληθούν με έναν ευχάριστο τρόπο χωρίς την μονοτονία των μεμονωμένων ασκήσεων αλλά μέσω κινήσεων που διαμορφώνονται από το ¨παιχνίδι¨της ξιφασκίας έχοντας στόχο την νίκη ή την βελτίωση έναντι του αντιπάλου.

Τηλεφωνήστε μας τώρα για να γνωρίσετε το ευγενές άθλημα της ξιφασκίας. ΔΕΝ χάνεται τίποτα αλλά σίγουρα θα μαγευτείτε από αυτό το υπέροχο άθλημα τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας.

Για την διευκόλυνση των αθλητών και γονέων ο σύλλογος παρέχει τον εξοπλισμό που απαιτείται για τους πρώτους μήνες.